.

.

Зубоврачебный Случай фиксатор, Удароустойчив Контейнер за Защита Устата Кутия За Съхранение на Зъбни Протези Водоустойчив, Прахоустойчив Моющийся Здрав за Стома?

Зубоврачебный Случай фиксатор, Удароустойчив Контейнер за Защита Устата Кутия За Съхранение на Зъбни Протези Водоустойчив,

BGN 5.75

Сума
На склад

Ефект : да се Съхранява на каппу, хонорар или протеза чисти, важни стоматологични защитни и складове за инструменти.Лесно отваряне : натиснете горния капак-тип, може да се отвори леко натискане, може да се използва за съхранение на фиксаторов, подвижни куки, дъвченето на каучук и т.н. за Многократна употреба : Лесно миещи се и многократна употреба, прахозащитен и водоустойчив, меки ръбове, ярки цветове, красив и практичен.Преносим : Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, е лесно да си чанта, идеална за пътуване.Добър материал : Изработен е от висококачествени материали, безопасни и екологично чисти, както и трайно, противоударного и трайно за употреба.Функция : 1. Лесно отваряне : натиснете горния капак-тип, може да се отвори леко натискане, може да се използва за съхранение на фиксаторов, подвижни куки, дъвченето на каучук и т.н. 2. Ефект : да се Съхранява на каппу, хонорар или протеза чисти, важни стоматологични защитни и складове за инструменти.3. Добър материал : Изработен е от висококачествени материали, безопасни и екологично чисти, както и трайно, противоударного и трайно за употреба.4. За многократна употреба : Лесен за почистване и многократно, прахоустойчив и водоустойчив, меки ръбове, ярки цветове, красив и практичен.5. Преносим : лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, може лесно да се постави в чанта, идеална за пътуване.Параметри : Тип на продукта : протеза Материал на корпуса : пластмаса Цел : да се Съхранява половината от зъбни протези Осъществяване списък : 1 х Калъф за носене на протези.

Опции за продукта

Item Type:
Denture Case
Material:
Plastic
Purpose:
Store half dentures
Package List:
1 x Denture Case :
Клиентите също го харесват