.

.

10шт ПАТ Тоалетна Торба в Кофата за Боклук Торба Пластмасови Кучета Отпадъци Picker Чанта Зоотовары за Приятелите на Семейството (случаен цвят)

10шт ПАТ Тоалетна Торба в Кофата за Боклук Торба Пластмасови Кучета Отпадъци Picker Чанта Зоотовары за Приятелите на Семейството

BGN 12.58

Сума
На склад

С помощта на този обект ви е удобно, за разходки на кучета.Е Предназначен за използване в домашни животни с дълга дръжка.Портативен размер и лекота на работа. чанти 10шт могат да се погрижат за вашата ежедневна употреба.Изработен е от материал, устойчив на употреба.Описание смятате, че не е удобен за почистване стол любимец, нали?Този предмет ще бъде отличен помощник.изработен е от пластмаса за трайно използване и лесен за улавяне.предназначени за използване с дълга дръжка пет pooper.Добро качество и стабилност осигуряват практическото му прилагане.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : PE. - Размер : около 35x30x0. 5cm. - Произведен от материал, устойчив на употреба. - Предназначен за използване с дълга дръжка пет pooper. - чанти 10шт могат да се погрижат за вашата ежедневна употреба. - Портативен размер и лекота на изпълнение. - С помощта на този обект ви е удобно разходки на кучета.Пакетът включва 10 x торба за боклук.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват