.

.

Обичай период до размера,[ сив,сгъваеми, W 40 xH 83 (инча)], Алуминиева Retractable предната окото врати на екрана,мрежа от фибростъкло с като alumium, комарници i Мрежа грешки за в?

Обичай период до размера,[ сив,сгъваеми, W 40 xH 83 (инча)], Алуминиева Retractable предната окото врати на екрана,мрежа

BGN 127.92

Сума
На склад

1. Като alumium retractable Screen door net-задължително условие за всеки голям вход.Те превръщат си обикновен вход в изключително функционална зона, биологично комбиниране на вашите вътрешни и външни пространства.Наличието на плъзгаща се вкара врати a Alumium ви дава много предимства в сравнение с традиционните сетчатыми врати.Освен това, те могат лесно да бъдат инсталирани на всяка итерация,без да се опита САМ!. 2. Окото врати на екрана като alumium retractable се основава на рамката, doornet Минимална заявка блок, размер 1/4 inch.door net е достъпен за 40",47",59" inch в ширина и 83",91" inch височина.Достъпната широчина/дължина може да бъде различен в зависимост от вида на слепи изделия.Ако търсите ¡°Winsharp Screen Door in , са на разположение различни продукти и размери. 3. За настройки, моля, изпратете съобщение на продавача, за да информира как размер на настройките, така и номер на поръчката.След като го получи, ние помислете и ще ви отговорим.Моля, продължавайте да провери и да отговарят на вашите съобщения, докато не получите нашето потвърждение на заявката на настройка. 4. моля, обърнете се към подробни инструкции в описанието на продукта от страницата на продукта по-долу за повече информация за измерване, поръчка, инсталиране и спецификациите детайли. 5.Окото врати на екрана като alumium retractable направена в S. Korea.След като всички настройки ще бъдат потвърдени между Продавача и Купувача, ще стартира производство на поръчка, който ще отнеме около 2 работни дни за завършването на потребителя поръчки.Около 3~5 работни дни ще бъде взето за международна доставка зависи от вътрешния транзит и на крайната дестинация.Тъй като всички поръчки трябва да бъдат поставени на Купувача, ние не приемаме поръчки по телефон.Името размер : 40 W x H 83(инча) | Име на цвят : Сгъване.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват