.

.

Калъф за сензорна клавиатура с трекпадом за iPad Air 3th Gen 10.5 инча,със 7-цветна подсветка и магнитна свалящ се капак Slim Folio Backlights iPad Air3/Pro10.5 Калъф за клавиатура (iPad Air3/Pro10.5, ?

Калъф за сензорна клавиатура с трекпадом за iPad Air 3th Gen 10.5 инча,със 7-цветна подсветка и магнитна свалящ се капак

BGN 76.00

Сума
На склад

★ [Оборудван тачпадом] Магическа клавиатура с тачпадом на клавиатурата Bluetooth.Обновен е голям тъчпад, с 30% повече, отколкото обикновените тачпады на пазара.Поддръжка на няколко операции на пръстите на краката, i Pad може да се управлява толкова лесно, колкото преносим компютър, има тъчпад и функция на мишката, което е удобно за работа от дома или онлайн занимания. * * Забележка : за Да използвате тъчпада, уверете се, че софтуерът за i Pad има версия на i Pad OS 13.4 или по-висока. ★ [Магнитна сепариране] : едно Парче корпус, клавиатура, преносима долен корпус и защитен калъф-това е 2в1, а рама i Pad лесно се отделя от клавиатурата и лесно се закрепва на гърба.Течен силикагел долната черупка,може да бъде отстранен от корпуса на i Pad,когато не се използва, е доста удобен за носене и подобряване на ефективността на работа.Капак и клавиатура може да се използва самостоятелно. ★ [Осветление] : Благодарение на 7-цветен превръщането подсветка и 3-степенна регулиране на яркостта можете да използвате клавиатурата, Bluetooth, дори и в най-тъмните места.Осветление също така има функцията на дихателния режим, и седем цвята бавно се променят по реда, увеличаване на загадъчна и интересна атмосфера. ★ [Функция багажник] Механичен вал, по-силна подкрепа.С помощта на въртящ се вал, можете да регулирате многослойна и многоугольную поставка, както и да се насладят на видео, четене на книги, електронна поща. etc.at любимите си гледна точка.Благодарение на сепарабельной дизайн, долната обвивка на i Pad може да се намира както хоризонтално, така и вертикално. ★ [Многофункционален] : 1) Вграден тава за писалка, перо може да се съхранява по всяко време.Той поддържа сдвояване на Apple Молив с i Pad и функция за безжично зареждане. 2) Вграден магнит.С функция за автоматично спиране, с автоматична функция за сън, която автоматично заспива и се събужда i Pad, отваряне и затваряне на калъф.По-малко консумация на енергия и по-дългият живот на батерията на i Pad 3) Течен силикагел долната обвивка,i Pad всеки ъгъл на покрива и осигурява отлична защита,може да се използва самостоятелно.Калъф за сензорна клавиатура с трекпадом за i Pad Air 4th Gen 10.9 inch/i Pad 10.2 (8th Gen) 2020,със 7-цветна подсветка и магнитна свалящ се капак Slim Folio Backlights i Pad Air3 10.5/i Pad Pro11 Keyboard Case -Голям тъчпад. 30% повече, отколкото обичайните сензорни панели на пазара,- Магнитно разделяне на дъното на корпуса, вертикална подредба, хоризонтално разположение , оста на въртене на различни ъгли може да се регулира -7 цвята с подсветка, подсветка, така че можете да го използвате комфортно дори и в най-тъмните места-най-Лесният и красив със скрита магнитна ключалка.Висококачествена обикновена кожа, пълен пакет, се чувства по същия начин, тъй като кожата.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват