.

.

Цифрова фоторамка WiFi 10,1-инчов HD IPS Сензорен Екран Умна Фоторамка с 16 GB за Съхранение, Авто-Завъртане Регулируема яркост Лесна настройка за споделяне на снимки или с?

Цифрова фоторамка WiFi 10,1-инчов HD IPS Сензорен Екран Умна Фоторамка с 16 GB за Съхранение, Авто-Завъртане Регулируема

BGN 87.99

Сума
На склад

✨????【10.1-инчов дисплей И сензорен екран】Този 10,1-инчов цифрова фото рамка е различна резолюция е 1280*800 и съотношение на страните 16 : 10 сензорен екран IPS напомня на вашите скъпи спомени.Сензорен екран ви позволява да персонализирате рамка и удобно за разглеждане на снимки, поръчка на икономичен режим и настройка за автоматично завъртане поддържат най-добрия си опит за гледане.Фоторамка поддържа формат на изображението JPG/JPEG/BMP/PNG и видео формат MP4. ✨????【Най-ДОБРИТЕ В СВОЯ КЛАС ЦИФРОВИ РАМКИ】Модерна цифрова фоторамка с елегантен дизайн може да подобри вашия домашен декор.Където и да се намирате и от каквото и да правехте, изпращайте снимки или малък клипове (макс. 15 с) директно в цифрова фоторамка, различна от традиционната цифрова рамка.Семейство и приятели могат да се насладят на вашите топли моменти в продължение на няколко секунди с помощта на трансфер на Wi-Fi на фоторамке.Интелигентна цифрова фоторамка Wi Fi и ще се превърне в най-добрият подарък за сватба, Коледа и Нова година. ✨????【НЕЗАБАВЕН БЕЗЖИЧЕН ОБМЕН на】Безплатно приложение за смартфони (Frameo) е налично както за Android, така и за i OS за директно споделяне на снимки и видео.За вас, вашето семейство и приятели трябва само да изтеглите безплатно приложение "frameo" на смартфон за споделяне, без електронна поща или на облака акаунт.Цифрова фоторамка осигурява вградена памет 16 GB за съхранение (12 GB на разположение за снимки и видео), можете също така да импортирате снимки партиди с помощта на micro SD карти (макс 32gb, не е включена в комплекта).Това е толкова просто и лесно!. ✨???? 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Електронна фоторамка автоматично се адаптира към портретна или пейзажна ориентация с помощта на подвижни стелажи.Тази цифрова фоторамка има няколко ефекти, слайд шоу, и ще може да играе свои снимки на случаен принцип или последователно.Когато сте готови да изпратите снимка, можете да добавите и забавни подпис и да изберете най-важната част. ✨????【Изисква внимание】Използване на цифрови фото рамки може да се гарантира сигурността на вашата поверителност, приложението за смартфон не премахва и не е имал достъп до снимки, снимки, записани на местно ниво само на фоторамке.Допълнителни функции, като например правила за възпроизвеждане, мащабиране на изображението, скриване/публикуване на снимки, надпис на дисплея, с регулируема яркост, икономичен режим, на интервал на снимките, и т.н., Цвят : дърво.

Опции за продукта

Memory:
Built-in 16GB memory (12GB available for photos and videos, at least 4000 photos storage) Display Screen
Клиентите също го харесват