.

.

Lens Pro Far Polish,Lens Pro Advanced Far Repair Polish Спрей, Far Renewals Polish за пожълтяване, драскотини, оксидация, размазване и пукнатини на автомобилни фарове (1 бр.)

Lens Pro Far Polish,Lens Pro Advanced Far Repair Polish Спрей, Far Renewals Polish за пожълтяване, драскотини, оксидация,

BGN 6.65

Сума
На склад

❀【Ефективна защита на фаровете】Защитете своите фарове от слънчеви и водни петна, възстановете драскотини, антистатични, против киселинни дъждове, стъкла, анти-uv, анти-износване, анти-висока температура, анти-окисление, да си колата далеч от жълто, fuzzy, се окислява и поцарапанного. ❀【Премахване на мътност на фаровете】Нашата възстановена полиране на фарове-това е продукт на професионален клас, който може да премахне мътна и пожелтевшую мараня, акумулираната в линзе фарове, подобрявайки по този начин яснота, яркост и видимост на предните фарове, както и повишаване на безопасността при шофиране през нощта. ❀【Самопоглощающий защитен слой】Той е супер-гидрофобное, самоочищающееся стъкло покритие, което може да се използва като защитна бариера на повърхността на фарове. ❀【Осигури безопасно шофиране】Е доказано, че той подобрява външния вид и характеристики на обектива светлини, за да го направи по-ярки и по-ясни на пътя, за да се осигури безопасно шофиране през нощта. ❀【Продължителна мекота и яснота на】След употреба автомобилни фарове могат да останат трайни, лъскава и гладка повърхност до 3 месеца.Цвят : 1 бр.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват