.

.

Portable Blender Личен Малък Пътуване Пасатор Чаша за Коктейли , Коктейли, Преносим Блендер Бутилка с 2 елемента 12 унция. Бутилка и Приложено Тава за Лед , 4000 mah, USB Акумулатор

Portable Blender Личен Малък Пътуване Пасатор Чаша за Коктейли , Коктейли, Преносим Блендер Бутилка с 2 елемента 12 унция.

BGN 23.99

Сума
На склад

【МАТЕРИАЛ за СИГУРНОСТ на КАЧЕСТВОТО на храната】:Портативен миксер H1 A е изработен от хранителен материал pctg, BPA безплатно. 【USB зареждане, лесен за носене】:Лека лична чаша с миксер, и тя може да бъде лесно да носите със себе си.4000 mah, USB акумулаторна батерия,20 чаши пресен сок могат да се почистват след 2-3 часа на зареждане. 【МОЩЕН 6 ОСТРИЕТА СОКОИЗСТИСКВАЧКА, ПАСАТОР】:Острието може да се върти с бърза честота от 16 000 об / мин. С 6шт 304 остриета от неръждаема стомана и мощна система за хранене, можете да получите чаша пресен сок, мляко, коктейли и шейкове за половин минута. 【ПРОСТОТО използване на сокоизстисквачка BLENDER】 : Лесно превключване между двата режима.Буле светлина по време на работа,червена светлина на не работи.Корпусът и дъното на чаша сокове могат да бъдат лесно отделени за почистване. 【Най-ДОБРИЯТ ИЗБОР за ПОДАРЪК t използвайте кубче лед от нормалния размер, който е твърде голям за нашето миксер, моля, използвайте нашия безплатен тава за кубчета лед.Замразени плодове от супермаркета също са твърде големи, моля, замразява своите плодове самите около 1,5 инча.Плодовете не повече от 1,5 инча.Трябва да добавите малко вода или разреден с мляко, че каквото и да се смесва.Не повече от 2/3 от флакон за хранителен материал.Плодовете не повече от 1,5 инча.Трябва да добавите малко вода или разреден с мляко, че каквото и да се смесва.Не повече от 2/3 от флакон за хранителен материал.Уморени, за да носят със себе си излишните чаша, докато сте на път?Щастлив си ти.Личен пасатор REDMOND осигурява максимална гъвкавост и преносимост напитки.Нашият личен пасатор е вградена чаша за извличане на сок, не е необходимо да вземете със себе си допълнително една чаша.Той позволява да се пие направо от буркана и се поставя в повечето автомобилни подстаканников.изключително компактен, той е идеален за пътуване с вас за работа, игри или спортни събития, а също така е идеален за малки помещения.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват