.

.

Прът на Прът Шипове, Добра Производителност на Рязане Висока Твърдост Пълна Резба Винтове Носимые за Интелигентно оборудване за техническо оборудване(4808-0004-0040)

Прът на Прът Шипове, Добра Производителност на Рязане Висока Твърдост Пълна Резба Винтове Носимые за Интелигентно оборудване

BGN 7.19

Сума
На склад

Той е широко използван в различни инженерно оборудване, толковейшем машинното оборудване, оборудване, etc.Този адаптер прът от неръждаема стомана може да преобразува механичното движение в линейно движение.v.На резба прът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и дълготрайност.Висока якост, издържа на високо усукване, с висока скорост и има добри режещи свойства.Използва се за монтаж и дръпване, завиване на гайки или резбови отвори.Той има широк спектър на приложение в много ситуации.Функция : 1. На резба прът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и дълготрайност.2. Този адаптер прът от неръждаема стомана може да преобразува механичното движение в линейно движение.v3. Той е широко използван в различни инженерно оборудване, толковейшем машинното оборудване, оборудване, etc.4. Много издръжлив, може да издържи на високо усукване, бърз ход, и има добра представа вырезывания.5. Използван, за да се събира и да се бавя, притеснявам в ядки или продетые конец отвора.Той има широк спектър на приложение в много ситуации.Спецификация : Тип елемент : Неръждаема стомана, на резба стерженьматериал : Неръждаема стальпит : Approx.0.7 mm/0.03 in Purpose : Преобразуване на механичното движение в линейно движение Списък на пакетите : 10 x резба пост.

Опции за продукта

Item Type:
 Stainless Steel Threaded Rod
Material:
Stainless Steel
Pitch:
Approx.0.7mm/0.03in
Purpose:
Convert Mechanical Motion into Linear Motion
Package List:
10 x Threaded Post :
Клиентите също го харесват