.

.

Вентил игла от неръждаема стомана 304, стягане на регулатора и Repeatable висока устойчивост на натиск за течност за масло (33)

Вентил игла от неръждаема стомана 304, стягане на регулатора и Repeatable висока устойчивост на натиск за течност за масло

BGN 25.76

Сума
На склад

Продуктът е лесен за инсталиране и поддръжка, сигурен и надежден при работа.Силна връзка, висока устойчивост на натиск, стягане и повторение на инсталацията.Повърхността на ставата, фино шлифован специален процес, но ръката на допир и нежна.Избрани висококачествени материали от неръждаема стомана 304, контролни показатели отговарят на стандарта.Вентил игла от неръждаема стомана във вътрешността на чиста и светла, а линия може точно да се контролира.Функция : 1. Избрани висококачествени материали от неръждаема стомана 304, контролни показатели отговарят на стандарта.2. Силна връзка, висока устойчивост на натиск, стягане и повторяемая инсталация.3. Продуктът е лесен за инсталиране и поддръжка, сигурен и надежден при работа.4. На повърхността връзката точно смолота специален процес, и ръката се чувства и чувствителна.5. Вентил игла от неръждаема стомана, чист и ярък вътре, и владетел може да се контролира точно.Параметри : Тип на продукта : 304 клапан от неръждаема сталиМатериал : 304 неръждаема стальЦелевое предназначение : За регулиране на налягането на течността и газа Списък на пакета : 1 х 304 клапан от неръждаема стомана.

Опции за продукта

Item Type:
304 Stainless Steel Valve
Material:
304 stainless steel
Purpose:
To adjust the or pressure of liquid and gas pipelines
Package List:
1 x 304 Stainless Steel Valve :
Клиентите също го харесват