.

.

WOKOTO 6 Листа Светещи Стикери за нокти Съвети Флуоресцентни Самозалепващи Етикети Усмихнато Лице Мустаците на Котка Маникюр Стикер Нокти комплект (свети в тъмното)

WOKOTO 6 Листа Светещи Стикери за нокти Съвети Флуоресцентни Самозалепващи Етикети Усмихнато Лице Мустаците на Котка Маникюр

BGN 4.79

Сума
На склад

СВЕТЕЩИ В ТЪМНОТО, той прави ноктите блестящи, светещи в тъмното, характерни и видими.Моля СЛЕДВАЙТЕ инструкциите на тази страница, за да получите най-доброто преживяване.Подходящ за домашна употреба DIY,нийл арт.МНОГОВАРИАНТЕН ДИЗАЙН на ИЗОБРАЖЕНИЕТО : той има 6 листа около 400 различни дизайни на изображения, за да получите множествен избор, за да направите перфектни нокти.Безопасен материал с приятелска техника, лесно да се прилага на нокти с помощта на нашите инструкции, които няма да навредят на вашите красиви ноктите.Подходящ за професионална или домашна употреба.Кръст Бод Пакет Съдържание : -6 листа светещи стикери за нокти Характеристики : -това производство включва в себе си около 400 изискан дизайн на изображения-можете бързо да направите уникален нокти с тези стикери Как да се използва 1. Почистете повърхността на ноктите. 2. Нанесете основен слой и подсушете го. 3. Изберете съвет етикети, която искате да се нанесе директно върху повърхността на нокътя (той самоклеящийся). 4. Натиснете леко за рисуване на етикети. 5. Нанесете най-горния слой изсъхне. 6. Поздравления, вие получавате уникален дизайн за нокти Забележка : Стикер е с нормален цвят през деня и ще светне зелено в тъмното.Ефект от медикаменти ще бъде силен и след осветление, така че можете да изложи своите нокти на светлината, за да получите много по-ярка !.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват