.

.

SALUTUY Battery Capacity Monitor, Double Buttons Battery Tester PVC Water-Proof Battery Capacity Display Sound-Light Display for Ebike Скутер(White)

SALUTUY Battery Capacity Monitor, Double Buttons Battery Tester PVC Water-Proof Battery Capacity Display Sound-Light Display

BGN 73.28

Сума
На склад

Оборудван с превключвател.На дисплея може да се изключи, и храна, не ще се консумира.Когато електрическо количество е по-малко от 20% от осветлението ще започне да мига в знак на тревога.Точно визуализирайте процент от капацитета на батерията и напрежението, интуитивно разбиране на състоянието на капацитета на батерията.Приемането на високи спецификации занаяти, здрав и издръжлив на употреба.Дизайн двойни бутони, лесна и ефективна настройка, отнема само няколко секунди. 1. Дизайн двойни бутони, лесна и ефективна настройка, отнема само няколко секунди. 2. Оборудван с превключвател.На дисплея може да се изключи, и храна, не ще се консумира. 3. Точно отобразите процент от капацитета на батерията и напрежението, интуитивно разбиране на състоянието на капацитета на батерията. 4. Когато електрическо количество по-малко от 20% от осветлението ще започне да мига за сигнализация. 5. Приемане на кораба висока спецификация, силно и трайно за употреба.

Опции за продукта

Material:
PCB/HTN
Product Size:
Approx. 6.1x3.3x1.3cm/2.4x1.3x0.5in
Display Range:
8-100V
Applicable Voltage:
12-84V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Display Method:
LCD display
Light Color:
Blue, White, Green (optional)
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :
Клиентите също го харесват