.

.

PUSOKEI Mini Уоки Talkies Decoder, Радио Automatic Detection Decoder Frequency Reader with Display Screen for Frequency/Sub-Тон/Frequency Hopping/Encrypted Frequency

PUSOKEI Mini Уоки Talkies Decoder, Радио Automatic Detection Decoder Frequency Reader with Display Screen for Frequency/Sub-Тон/Frequency

BGN 36.96

Сума
На склад

【Радиостанции Частотомер】Частотомер, способни да измерват параметрите на непрекъсната честота на носещата на сигнала на уоки-токита, с индикатор за силата на сигнала.Това е средство на избор за обслужващия персонал, тест на честотата и силата на сигнала за ентусиасти безжична връзка.С китайски и английски гласов интерфейс и превключване между китайски и английски дисплей. 【Измерване на честотата на един ключ】Измерване на честотата на един ключ, безжичен прием, бързо декодиране и автоматично откриване.След приключване на измерване на честота брояч на честотата и радио може да гарантира точността на честотата.Частотомер може да взаимодейства с рацией натискане на бутона PTT за определяне на точността. 【Множествено измерение】Частотомер могат да тестват честота, субтон, скачкообразную честота, криптирана частотную точка, а също така може да се измери честотата на радиостанции и е много полезно. 【Как да използвате】1. Включи уоки-токи.Натиснете и задръжте бутона на захранването за 3 секунди, за да включите частотомер. 2. Натиснете бутона за измерване на честота в честотния детектор и изчакайте за получаване на данни. 3. Натиснете и задръжте бутона на предавателя на радиостанции в продължение на 3 секунди, и честотен тестер ще получи данни и показва видео като завършили. 【Как да използвате】4. Честотен тестер може да се свържете с рацией, като кликнете върху бутона PTT, за да се определи точността на честотата и субтона.Параметри : Тип на продукта : Радиостанции частотомер Материал : ABS под формата НА миди Цвят : както е показано на снимката Размер : Approx. 7.5x6x2cm/3.0x2.4x0.8in Тегло : Approx. 108.0 g/3.8 oz Вградена литиева батерия : 500 ма Език глас : китайски и английски интерфейс на глас Дисплей : Превключване между китайски и английски език Как да използвате : 1. Включи уоки-токи.Натиснете и задръжте бутона на захранването за 3 секунди, за да включите частотомер 2. Натиснете бутона за измерване на честота в честотния детектор и изчакайте за получаване на данни 3. Натиснете и задръжте бутона на предавателя на радиостанции в продължение на 3 секунди, и честотен тестер ще получи данни и отобразите видео като завършили. 4. Тестер за честотата може да комуникира с рацией, като кликнете върху бутона PTT, за да се определи точността на честотата и субтонала Списък на пакета : 1 х Радиостанции частотомер 1 х USB кабел за зареждане 1 х Ръководство.

Опции за продукта

Item Type:
 Walkie Talkies Frequency Meter
Material:
ABS Shell
Color:
As Picture Shown
Size:
Approx. 7.5x6x2cm/3.0x2.4x0.8in
Weight:
Approx. 108.0g/3.8oz
Built-in Lithium Battery:
500 mAh
Language Voice:
Chinese and English voice
Interface Display:
Switch between Chinese and English
 How to use:
1. Turn on the walkie-talkie. Press and hold the power button for 3 seconds to turn on the frequency meter :
2. Press the frequency measurement button on the frequency detector and wait for the data to be received :
3. Press and hold the transmitter button on the walkie-talkie for 3 seconds, and the frequency tester will receive the data and display the video as complete. :
4. The frequency tester can communicate with the walkie-talkie by pressing the PTT button to detect the accuracy of the frequency and sub-tone :
Package List:
1 x Walkie Talkies Frequency Meter 1 x USB Charging Cable :
1 x Manual :
Клиентите също го харесват