.

.

YYOYY Широкоъгълен Обектив, Камерата с Висока Разделителна способност, Широкоъгълен Обектив, Алуминиева Сплав, Оптично Стъкло, Фотография Изображението По-Колорите?

YYOYY Широкоъгълен Обектив, Камерата с Висока Разделителна способност, Широкоъгълен Обектив, Алуминиева Сплав, Оптично

BGN 49.60

Сума
На склад

Обвивка от авиационен алуминий gold е здрав и има силна устойчивост на корозия и устойчивост на падане.Обектива се свързва с огледален/беззеркальным/ZV1 камерите 55 mm интерфейс, със силна съвместимостта, е подходящ за различни модели.Широкоъгълни, за да направи оглед на снимане на снимка снимане са по-цветни.Оформлението на екрана може да се различават в съответствие с личните потребности и ефектът ще бъде по-добре.Той приема технология на процеса на покритие, за да донесе висока светлата пропускаемость без влияние пиксела и поддържа изображение ясни и high-definition.Най-голям ефект, създаван от широкоъгълен обектив, ще доведе до шок в областта на мнение, че ще снимате по-добре.Параметри : Тип на продукта : в Широкоъгълен обектив Материал : Алуминиева сплав + оптично стъкло Цвят на продукта : черен Тегло на продукта : прибл. 58g / 2.0 oz Структура : 2 елемента 2 групи Ъгъл : МАКС 102° най-Близко разстояние на фокусиране : 10-15 мм / 0.4-0.6 in Warp : -8% Интерфейс : M55 X PO.75 Применимая модел : за огледално-рефлексни / беззеркальных / ZV1 камери с интерфейс 55 мм Списък на пакетите : 1 x леща 2 x Капак на обектива 1 х кърпа за изсушаване на 1 x Кутия за съхранение Забележка : 1. Не поставяйте го на високо място, за да се предотврати увреждане на огледални повърхности, причинени от падането. 2. Не използвайте остри предмети за подхлъзване на огледални повърхности, за да доведе до износване на огледални повърхности и увреждане на снимаемого изображения.

Опции за продукта

Item Type:
Wide Angle Lens
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Product Color:
Black
Product Weight:
Approx. 58g / 2.0oz
Structure:
2 elements of 2 groups
Angle:
MAX 102°
Closest Focusing Distance:
10-15mm / 0.4-0.6in
Deformation:
-8%
Interface:
M55 X PO.75
Applicable Model:
For SLR / Mirrorless / ZV1 cameras with 55mm interface
Package List:
1 x Lens :
2 x Lens Cover :
1 x Wipe Cloth :
1 x Storage Box :
Note:
1. Do not place it in a high place to prevent damage to the mirror surface caused by falling. :
2. Do not use sharp objects to slide on the mirror surface to cause the mirror surface to wear and damage the shooting picture. :
Клиентите също го харесват