.

.

Кухненски Ножици, Демонтаж Трайни Многофункционални Ножици, Практични и Лесно Почистваща машина за Рязане на Зеленчуци, Плодове, Спагети, Пици на Майстор-готвач(си

Кухненски Ножици, Демонтаж Трайни Многофункционални Ножици, Практични и Лесно Почистваща машина за Рязане на Зеленчуци,

BGN 10.71

Сума
На склад

Шест практични функции : нарежете месото и зеленчуците, да отворите бутилка, отвори много от орех черупки, соскабливать люспи на рибата, соскабливать кора и т.н. е Лесен за използване, разбира една секунда, лесен за почистване и може да се почиства с вода.Дръжка с бутилка отварачка за бутилки дава възможност лесно да отваряте бирени бутилки, подходящ за кухня, пикник и барбекю.Той е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е трайна и износостойка.Ножици са много трайни и могат да се използват за рязане на месо, риба, пиле, патица, всички видове домашни птици.Функция : 1. Ножици са много трайни и могат да се използват за рязане на месо, риба, пиле, патица, всички видове домашни птици.2. Той е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е трайна и износостойка.3. Той също може да нарязани зеленчуци, плодове, спагети, пица и т.н., Което е много практично.4. Лесен за употреба, демонтируйте в една секунда, лесен за почистване и смогите да се почистват с вода.5. Дръжка с бутилка отварачка за бутилки дава възможност лесно да отваряте бирени бутилки, подходящ за кухня, пикник и барбекю.Спецификация : Тип елемент : Scissors Material : 420 Неръждаема стальвес : Approx. 165-177g/5.82-6.24 oz Product Размер : Approx. 23x8cm / 9.1x3.1in Дължина на острието : Approx. 7.5 cm/2.95 in Списък на пакетите : 1 x Scissors Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Scissors
Material:
420 Stainless Steel
Weight:
Approx. 165-177g/5.82-6.24oz
Product Size:
Approx. 23x8cm / 9.1x3.1in 
Blade Length:
Approx. 7.5cm/2.95in
Package List:
1 x Scissors :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Клиентите също го харесват