.

.

AITRIP 1 БР. Етаж Крик, Гума Мат Jack Pad Кръст нагъната на Пода се Отвори Автомобилна Гума Крик за Заваряване Щипка Страничен Универсален Крик pad Адаптер pad Jack Струва Диаме?

AITRIP 1 БР. Етаж Крик, Гума Мат Jack Pad Кръст нагъната на Пода се Отвори Автомобилна Гума Крик за Заваряване Щипка Страничен

BGN 8.79

Сума
На склад

Максимално натоварване : 3 тона; е Изработен от здрава гума дизайн и напречни канали за осигуряване на по-голяма амортизация и устойчивост на компресия.Подходящо за употреба : Подходящ за повечето домкратов и превозни средства, моля, проверете размера и се уверете, че той е подходящ за вашия автомобил.Отличен за самостоятелно обслужване на автомобила или да го взема със себе си в колата, тъй като някои шиномонтажные работилници не използват тези подложки, и, за съжаление, се огъват щипка/соскоблить боя на заварени фуги.Това може в крайна сметка да доведе до корозия, смили се за себе си от неприятности с този прост продукт!.Материал : Тампони домкрата AITRIP са изработени от твърд каучук, достатъчно твърда, за да издържи на теглото на автомобила, достатъчно мека, за да се предотврати увреждане на метала шасито на автомобила.Диаметър : 125 мм Дебелина : 26 мм. Този продукт се използва за защита на ходовата част на автомобила метален домкратом точка парапети, които има в повечето превозни средства.Забележка : При повдигане на автомобила домкратом да не се допуска огъване на корнизи рамки.Гумена мека повърхност.Не царапайте оцветени или боядисани детайли на шасито.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват