.

.

Ребра за охлаждане, Алуминиев радиатор 100x40x30mm Компактен Размер за Силова платка за електронния чип(с теплопроводящим лепило)

Ребра за охлаждане, Алуминиев радиатор 100x40x30mm Компактен Размер за Силова платка за електронния чип(с теплопроводящим

BGN 55.76

Сума
На склад

[2 ЕЛЕМЕНТА В 1 пакет] Включва 2 елемента от алуминиеви ребра за охлаждане, които могат да се използват и да се замени по всяко време. [АЛУМИНИЕВ МАТЕРИАЛ] Използвайте отличен алуминий, с анодированной обработка на повърхността, устойчива на износване и здрав. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Обикновено използван за печатни платки, ултразвук, д-chip размер, рутер, CPU, топлина дъски сила. [ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ] С много стандартни интервали ребра, зона контакт с много и въздействието на топлина добре. [КОМПАКТНИ РАЗМЕРИ] Тези радиатори са малки и компактни, лесни за инсталиране, не заемат място и имат добра практичност.Функция : 1. [АЛУМИНИЕВ МАТЕРИАЛ] Използвайте отличен алуминий, с анодированной обработка на повърхността, устойчива на износване и здрав.2. [КОМПАКТНИ РАЗМЕРИ] Тези радиатори са малки и компактни, лесни за инсталиране и не заемат място, а също така притежават добра практичност.3. [ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ] С много стандартни интервали ребра, зона контакт с много и въздействието на топлина добре.4. [2 ЕЛЕМЕНТА В 1 пакет] Включва алуминиеви охлаждащи ребра 2 елемента, които могат да се използват и да се замени по всяко време.5. [ШИРОКО приложение] Обикновено се използва за печатни платки, ултразвук, електронен чип, на рутера, на процесора, разсейване на топлината на силовата платка.Параметри : Тип на продукта : Охлаждане ребраматериал : Алюминийобработка площ : работа анодным теста, Общият размер : Approx. 100x40x30 mm / 3. 9x1. 6x1. 2 in Application : Използва се като радиатор за печатни платки, ултразвук, електронен чип, на рутера, на процесора, платка захранване Осъществяване списък : 2 x охлаждащи ребра Забележка : Моля, совпадайте съответния размер на проекти преди употреба.

Опции за продукта

Item Type:
Cooling Fins
Material:
Aluminum
Surface Treatment:
Anodic oxidation treatment
Overall Size:
Approx. 100 x 40 x 30mm / 3.9 x 1.6 x 1.2in
Application:
Used as a heat sink for pcb, ultrasonic, electronic chip, router, CPU, power board
Package List:
2 x Cooling Fins :
Please match the appropriate design size before use. :
Клиентите също го харесват