.

.

Въглеродни Влакна Стил ABS Пластмаса на Колата Предна Решетка Украса Рамка Гарнитури Части За Alfa Romeo Giulia 2017 2018 2 бр. (Пръстен)

Въглеродни Влакна Стил ABS Пластмаса на Колата Предна Решетка Украса Рамка Гарнитури Части За Alfa Romeo Giulia 2017 2018

BGN 9.16

Сума
На склад

За Alfa Romeo Giulia 2017 2018. Материал : Изработен е от висококачествена ABS.Автоматична залепваща лента се закрепва ще се пази в продължение на целия си живот, без да причиняват никакви повреди повърхността.Моля, потвърдете, че същото е и на снимката, преди да инсталирате шоу с вас в колата.Кръст Бод Опаковка : 1 бр./компл.Описание на продукта : Предната решетка на колата украса рамка довършителни Приложимостта на резервни части : за Alfa Romeo Giulia 2017 2018 Материал : ABS Цвят : карбон кръст Бод Опаковка : 1 бр./компл. Кораб на DHL е Около 3-7 работни дни за доставка Е Функция : 100% чисто нов,моля, потвърдете същото, което и на снимката, Преди да инсталирате дайте заедно с вас, за автомобил, лесен за инсталиране и почистване.автоматична залепваща лента, най-до него ще стоят цял живот, без да причиняват никакви повреди повърхността.Метод на инсталация : 1) Детайли за обратно с автоматично лепкава лепило. 2) Почистете повърхността, където искате приклеиться.Съхранявайте на сухо и чисто. 3) Моля, натиснете силно, особено по краищата, поне през 2 минути след инсталацията. 4) Ако времето е студено.Моля, използвайте сешоар(обдув горещ въздух), за да предоставят възможно най-добрата връзка. 5) Моля, не докосвайте вода и да се съхранява на сухо след инсталирането на не по-малко от 72 часа.Или той лесно ще падне.Подобрява както стил, така и производителност, Проектирани само за превозни средства, произведени с използване на материали от премиум-клас Директен кацане - лесна инсталация се Предлага в различни отделках за безпроблемна съвпадение Всички поръчки се изпращат в рамките на 24 часа!Ако имате нужда от помощ или имате въпроси относно вашата поръчка,моля свържете се с нас.Надяваме се, че вие никога не може да възникне такава необходимост, но ако го направите, нашата услуга ще бъде приятелски настроен и безпроблемно.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват