.

.

EEZ на АВТОБУСА PRODUCTS 9x18g Reversible/Durable Outdoor Patio/RV Mats - идеален за къмпинг, плаж, пикник в парка - (9ft. x 18ft., сив)

EEZ на АВТОБУСА PRODUCTS 9x18g Reversible/Durable Outdoor Patio/RV Mats - идеален за къмпинг, плаж, пикник в парка - (9ft.

BGN 116.00

Сума
На склад

ТЕЖКОТОВАРНИ = ВИСОКО КАЧЕСТВО = ДЪЛГОЛЕТИЕ - Нашият тежкотоварни заден двор 9ft.x 12ft. (£12); 9ft.x 18ft (£16).ПО-ТЕЖЪК ТЕГЛО = ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И ПРЕНОСИМ – Край на нашите постелки се обработват топлинен пистолет и се зашива разноцветни панделки с найлон линия на всеки ъгъл, които могат да се свързват към земята колове (влизат в комплекта).Може да се сгъва и да се сложи в чанта за носене/съхранение (включена в комплект) за пътуване на АВТОБУСА, пикник в парка, кемпинговых приключения или изграждане на жилищна площ в задния двор, за да се насладите с близки и приятели.Може да се използва и в закрити помещения.НИСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ – нашите подложки дишат и лесни за почистване.Просто сметите мръсотия или изплакнете с вода от маркуч.Пластмасов материал няма да спре водата и няма да навреди на трева и изгнили дървени палуби.Размер : 9 фута x 18 метра. | Цвят : Сив.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват