.

.

Футболна Капа,4 Пакета Тиранти Капа Спортна Капа Подходящ За Възрастни и тийнейджъри, Младежта Капа и Детска Капа за Футбол, Бокс, таекуондо, тина, Баскетбол, лакрос?

Футболна Капа,4 Пакета Тиранти Капа Спортна Капа Подходящ За Възрастни и тийнейджъри, Младежта Капа и Детска Капа за Футбол,

BGN 9.59

Сума
На склад

⚽【Спортни устата охрана】устата охрана за скоби притежават силна пластичност, както и спортни устата охрана може да се използва многократно. 4 опаковки боксова устата охрана са подходящи за юноши и деца.Футболен накрайника за скоби може да се регулира или изрязване, така че тя идеално подхожда на вашето устата. ????【Висококачествени материали】Футболна капа изработени от безопасни и действително нетоксичен материал, мек и екологично чисти.Младежки футбол капа с каишка притежава висококачествена еластичност и добри противоударными и амортизирующими ефекти.Накрайника може да е по-добре да защитава вашите зъби.????【Начин за използване на】 Поставете младежкия футболен каппу с каишка в гореща вода при температура 90°C за 20 секунди, извадете младежки футболен накрайника.След това поставете в устата си меки футболни мундштуки и придайте им форма на тиранти.Стъпките по-горе може да се повтаря много пъти, за да се постигне най-добър ефект на координация. ????【Широко приложение】 Боксови устата охрана за мъже може да се използва в различни интензивни спортове, дишащи устата охрана за лакросса, футбол, баскетбол, бокс, таекуондо, тина, ръгби и така нататък.Спортен мундщука може ефективно да защити си устата, езика и зъбите от увреждане. ⚾【Най-добрият подарък】 устата охрана за скоби са предназначени за спортна употреба в различни състезания за предотвратяване на сблъсък на зъбите и привеждане в съответствие хапят устната кухина.Тиранти, без презрамки, като защитна екипировка за антагонистични действия на двама души,капа с каишка за каска, подходящи за отборните състезания.Устата охрана за футбол-чудесен подарък за вашите близки, приятели и любители на спорта.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват